Hírlevél

Termékajánló

landasin.unas.hu
06-70-618-6206
infovitx.hu

Elérhetőségünk

TOP termékek

Hajhullás, kopaszodás ellen

Fő kategória >Hajhullás, kopaszodás ellen

Természetes növényi kivonatú hajhullás és kopaszodás elleni Foliactive termék család! Hajhullás, kopaszodás elleni Foliactive tabletta, hajnövesztő, hajnövekedés serkentő Foliactive hajspray és hajhullás, kopaszodás elleni Folilaser hajkefe.


Hajhullás elleni Foliactive kapszula

A kopaszodás, hajhullás elleni Foliactive tabletta használatával Önnek is szép, erős, egészséges hajkoronája lehet! A kopaszodás, hajhullás ellen kifejlesztett Foliactive tabletta összetevői 100%-ig természetes alapanyagok, melyek gátolják a hajnövesztés visszatartásáért felelős dihydrotestosterone-termelést úgy, hogy behatolnak a fejbőrbe, megkötve az androgén receptorokat a hajtüszők körül, melynek hatására újra beindulhat a természetes hajnövekedés.

 
5 827 Ft + ÁFA (7 400 Ft)
Hajnövesztő Foliactive spray

A hajnövekedés serkentő, hajnövesztő Foliactive spray használatával a hajnövesztés Önnek is gyerekjáték lehet! A hajnövesztő, hajnövekedés serkentő Foliactive spray 100 %-ig természetes összetevői ellátják a fejbőrt természetes hajnövekedés serkentő hatóanyagokkal, hogy haja hosszú, egészséges és élettel teli legyen!

 
5 827 Ft + ÁFA (7 400 Ft)

Sorrend: