Új jelszó kérése

Hírlevél

Termékajánló

landasin.unas.hu
06-70-618-6206
infovitx.hu

Elérhetőségünk

TOP termékek

Termék részletekPearl női feromon parfüm 100 ml.

Pearl női feromon parfüm 100 ml.
5 866 Ft + ÁFA (7 450 Ft)

Szeretne egy igazán csábító, exluzív illatú parfüm tulajdonosa lenni? Szeretné megismerni Ön is a tökéletes csábítás titkát? Akkor itt az ideje, hogy Ön is megismerje azt a nagyszerű feromon tartalmú parfümöt, mellyel szexuális kisugárzása az egekbe szökhet! A Pearl női feromon parfüm csinos üvegcsébe zárva elhozhatja Önnek azt a vonzerőt, mellyel bárkit levehet a lábáról! Már egy fújás is elegendő a tökéletes csábításhoz. Használja akár reggel, akár randihoz, vagy tárgyaláshoz a siker garantált lesz.

 • Szeretne Ön is egy igazán kellemes illatú parfüm birtokosa lenne? Szeretné Ön is megismerni a tökéletes csábítás titkát? Ne habbozzon tovább!

  Tudta, hogy egy igazán exluzív illatú parfüm erejével, mennyire megnőhet a szexuális kisugárzása, főleg ha az feromon szexuális csalogatóanyagot is tartalmaz? Hallott Ön már a vágykeltő feromon afrodiziákumok bámulatos erejéről a szexuális vágy, és vonzerő felkeltésében? Nos, ha nem itt az ideje, hogy jobban megismerkedjen velük.


  Ismerje meg a Pearl női feromon parfüm vágykeltő erejét, mellyel magabiztosságot és szexuális kisugárzást érhet el Ön is az élet bármely területén!


  Vágykeltő ajzószerekkel könnyebb a csábítás?

  Igen! Már évekkel ezelőtt megkezdődött a kutatás egy olyan vágykeltő ajzószer, szexuális csalogatóanyag után, mely kivételes vonzerővel ruházza fel viselőjét. Ennek a kutatásnak az eredményeként kerültek kifejlesztésre a vágykeltő ajzószerek a feromon parfüm nőknek és férfiaknak egyaránt.

  A feromon parfüm nőknek és férfiaknak is ugyanolyan erős vágykeltő ajzószer, mely magas koncentrációjú, szintetikus emberi feromonból készül. A feromon hatását az emberek az orrban található vomeronazális szerven keresztül érzik. A feromon parfüm nőknek és a férfiaknak a tudatát befolyásolja, így a vágykeltő ajzószer az ellenkező nem viselkedését befolyásolva segíti a párválasztás folyamatát.


  A vágykeltő Pearl női feromon parfüm, egy olyan egyedi feromon parfüm nőknek, mely igazi dívává varázsolhatja, kellemes illata sokkal vonzóbbá és karizmatikusabbá teheti Önt!


  A vágykeltő ajzószerek legújabb generációja: Pearl női feromon parfüm!

  A Pearl női feromon parfüm egy kivételesen hatékony feromon parfüm nőknek, mely most rendkívüli csomagolásban lehet az Öné! A Pearl női feromon parfüm nagy kiszerelésének köszönhetően hosszan tart, így gazdaságos. Csupán elegendő 1-2 fújjás a tökéletes hatás elérésére.


  Legyen magabiztosabb! Birtokolja a vágykeltő csábító erőt, melyet a Pearl női feromon parfüm kínál Önnek!


  Feromon parfüm nőknek: vágykeltő ajzószer kizárólag előnyökkel!

  A Pearl női feromon parfüm számos pozitív hatással rendelkezik, így sokszorozva meg az Ön sikerét a magán- és szexuális életben egyaránt!


  A  vágykeltő Pearl női feromon parfüm használatával:

  • kellemes és vonzó illat lengi majd körül Önt és környezetét!
  • könnyebben ismerkedhet, kommunikálhat másokkal!
  • többen veszik majd fel Önnel a szemkontaktust!
  • egyre többször kezdeményeznek majd a férfiak, ezért előnyös a feromon parfüm nőknek!
  • páratlan sikerei a többi nőt is féltékennyé teheti!
  • megnövekedhet önbizalma, szexuális kisugárzása!  Élvezze a vágykeltő ajzószerek erejét! A Pearl női feromon parfüm használatával könnyedén érhet el hatalmas változást, melynek eredményeképpen szexuális élete is felpezsdülhet! Rendelje meg most!
  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Alkalmazás: a fül környékére jutatott 1-2 pheromone cseppel már elérheti a kívánt hatást!

  Tartalom: 1 üveg tartalma 100 ml. szintetikus emberi feromon.