Hírlevél

Termékajánló

landasin.unas.hu
06-70-618-6206
infovitx.hu

Elérhetőségünk

TOP termékek

Termék részletekAndrovita Férfi Feromon Parfüm

Androvita Férfi Feromon Parfüm
6 134 Ft + ÁFA (7 790 Ft)

Szeretne a nők bálványa lenni? Egy egyszerű, de mégis hatékony afrodiziákumot keres? Ismeri a feromonok csábító, vágykeltő erejét? Nos, nálunk jó helyen jár! Az AndroVita férfi feromon parfümünk használatával Ön is könnyedén elcsábíthatja, magába bolondíthatja még a legjobb nőket is! Az AndroVita feromonos parfüm koncentrált feromon tartalma segít a könnyed csábításban, a szexuális vonzódás kialakításában. Próbálja ki Ön is a csábítás legősibb fegyverét, az AndroVita férfi feromon parfüm erejét!

 • Szeretne magabiztosabban mozogni a nők körében?  Szeretné, ha a csábítás nem jelentene többé kihívást Ön számára? Az AndroVita feromon parfümmel mindez lehetséges!


  Szeretné elcsábítani párját? Szeretne egy kis változatosságot vinni kapcsolatukba? Akkor Önnek a forradalmian új afrodiziákumra, az AndroVita feromon parfümre van szüksége! Hallott már arról, hogy a feromon parfümöknek milyen pozitív hatásuk van a szexuális vágyra? Ha nem, itt az ideje, hogy megismerje!

  Próbálja ki ezt az utánozhatatlan afrodiziákumot, az AndroVita feromon parfümöt, mellyel a csábítás nem okozhat több problémát az Ön számára sem!


  AndroVita feromon parfüm, a titkos afrodiziákum a verhetetlen csábítás eléréséért!

   

  Az Andro Vita feromon parfüm koncentrált feromon tartalmának köszönhetően tudat alatt teszi vonzóvá Önt a nők számára. És ez hogyan lehetséges?

  A feromon egy speciális kémiai vegyület, mely az afrodiziákum hatásával szexuális csalogatóanyagként funkcionál. A feromonok olyan szexuális csalogatóanyagok, amelyek tudat alatt, hihetetlenül kis koncentrációban is erősen befolyásolják az ellenkező nem viselkedését és vonzóbbá tesznek számukra. A feromonok illatinformációi az orrban lévő VNO szerv (vomero-nazális szerv) által közvetlenül az agyba továbbítódnak. A feromonok bőrfelszínről történő elpárolgásával az ellenkező nem figyelme kiéleződik, így Ön könnyen a figyelem középpontjában találhatja magát.

  Érjen el fantasztikus sikereket a hölgyeknél! Próbálja ki az AndroVita feromon parfümöt és legyen szexuálisan vonzó és magabiztos!


  Hogyan lehet a feromon parfüm a legújabb, legerősebb afrodiziákum?

   

  A feromon afrodiziákum létezését és hatását a legújabb kutatások során fedezték fel, mely azóta dinamikusan növekvő ágazattá nőtte ki magát. Az afrodiziákum vizsgálatában az emberek párkapcsolati viselkedését, szexuális magatartását elemezték. A csábítás során azok a férfiak, akiknek erőteljes volt a feromon kibocsátásuk, sokkal több nővel érintkeztek szexuálisan, mint azok, akiknek nem, vagy csak alig termelődött a bőrében ez az afrodiziákum.

  A feromont természetesen saját szervezetünk is termeli, csak a napi tisztálkodás és ruházkodás miatt lemossuk vagy elfedjük ezeket az illatanyagokat. Az izzadásgátlók nemcsak a kellemetlen szagokat, de a szexuálisan csábító afrodiziákum hatását is eltüntetik.

  Az Andro Vita feromon parfüm segítségével Ön visszanyerheti életerős férfias kisugárzását! Csak egy fújás és máris érezheti a feromon afrodiziákum verhetetlen hatását a csábításban, csajozásban!


  Miért éppen az AndroVita feromon parfüm?

   

  Mert az AndroVita feromon parfüm kizárólag jó minőségű szintetikus emberi feromonból készült. Koncentrált formában tartalmazza a feromont, tehát már egy csepp is elegendő az afrodiziákum hatáshoz. Az AndroVita feromon parfüm kapható illatos és illatmentes változatban is. Az illatmentes változat lehetővé teszi, hogy Ön kedvenc parfümjével együtt használhassa.

  Az AndroVita afrodiziákum használatával az alábbi előnyökre tehet szert:

  • Az AndroVita feromon parfüm használatával a nők ellenállhatatlan szexuális vágyat érezhetnek Ön iránt, mely nagyban segíti a csábítás sikerében!
  • A csábítás illatával, az afrodiziákum hatására könnyedén a figyelem középpontjába kerülhet, növelve a csábítás sikerességét!
  • A feromon afrodiziákum használatával több csókban, flörtölésben, nemi érintkezésben lehet része!
  • Az AndoVita feromon parfüm használatával szexuális magabiztosságra és férfias megjelenésre számíthat!  Szemelje ki a legvadítóbb nőket és érjen el fantasztikus sikereket akár az ágyban is! Az AndroVita feromon parfüm segítségével a csábítás könnyedén sikerülhet! Ne habozzon, rendelje meg most!
  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Alkalmazás: már a fül környékére jutatott egy-két csepp  AndroVita feromon parfümmel is elérheti a kívánt hatást.

  Tartalom: 1 üveg tartalma 30 ml AndroVita feromon parfüm.
  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Szeretné fokozni szexuális kisugárzását? Az elcsábított hölgyeket az ágyban is lenyűgözné? Szeretne 1450 Ft-al olcsóbban hozzájutni a termékhez?


  A még jobb hatás elérése érdekében az AndroVita férfi feromon parfüm használata mellett ajánljuk a Maca férfi potencianövelő kapszulát, mely használatával garantált sikerekben lehet része mind a csábítás, mind a szex terén! A két készítmény együtt is megvásárolható kedvezményes áron, ha a Férfi potencia és sex csomagunkat választja!

   

 • Átlagos értékelés
  1
  Szabó Zsolt
  2014.01.03 21:13
  Az interneten olvastam a férfi feromonok vágykeltő hatásáról. Párkapcsolataim sikertelensége miatt kipróbáltam az Andro Vita férfi feromon parfümöt. Még húszévesen sem volt ekkora sikerem a nőknél!