Hírlevél

Termékajánló

landasin.unas.hu
06-70-618-6206
infovitx.hu

Elérhetőségünk

TOP termékek

Termék részletekAndrovita Női Feromon parfüm

Androvita Női Feromon parfüm
6 134 Ft + ÁFA (7 790 Ft)

Legyen bármilyen élethelyzetben mindig vonzó és magabiztos! Az AndroVita női feromon parfüm hatása ezt nyújtja Önnek! Ismerje meg Ön is a csábítás legősibb fegyverét, az afrodiziákumok bámulatos erejét, a feromon parfüm csodálatos hatását, mellyel a csábítás egyszerűen és magabiztosan mehet. végbe. A feromonok olyan szexuális csalogatóanyagok, melyek szexuális vágyat, vonzódást keltenek az ellenkező nemben! Az AndroVita női feromon parfüm koncentrált formában tartalmaz feromont és kellemes illattal társulva fejti ki igazán csábító, vadító erejét! Az AndroVita női feromon parfüm természetesen elérhető illatmentes változatban is, mely saját parfümmel kiegészítve is tökéletesen ki fejti vágykeltő hatását!

 • Olyan vágykeltő parfümöt keres, mellyel növelni tudja vonzerejét? Szeretné, ha a csábítás nem jelentene többé kihívást az Ön számára? Akkor ismerje meg az AndroVita női feromon parfüm csábító hatását!

   

  Szeretné levenni lábáról a párját? Szeretné elbűvölni Őt ennek az utánozhatatlan afrodiziákumnak, az AndroVita női feromon parfümnek a segítségével?  Próbálja ki a „csábítás mesterét” az AndroVita női feromon parfüm erejét, és arasson még nagyobb sikert a férfiak körében!

  Ismerje meg Ön is ennek az utánozhatatlan afrodiziákumnak, az AndroVita női feromon parfümnek az erejét, és legyen még magabiztosabb flörtölés közben!


  Női vetélytársak, rivalizálások? Az AndroVita feromon parfüm használatával elfelejtheti!

   

  Az AndroVita női feromon parfüm hatásával mindenkit maga mögé utasíthat a csábítás terén! A feromon egy természetes kémiai vegyület, mely állatokban és emberekben egyaránt megtalálható. Alkalmas különféle "üzenetek" továbbítására illatanyagok útján. Létezik olyan fajtája is, mely a párválasztás, csábítás folyamatát segíti elő.

  Ez a csalogatóanyag az embereknél is ugyanilyen fontos szerepet tölt be a csábítás során, mint az állatoknál. Vonzóvá teszi az embert és irányítja a nemi viselkedésünket.

  Az AndroVita női feromon parfüm kizárólag jó minőségű szintetikusan előállított emberekre ható feromonokból készül, hogy Ön mindig biztonságos és hatékony afrodiziákum hatásban vehessen részt!

  Az AndroVita női feromon parfümmel elfelejtheti a női vetélytársakat! Könnyen és magabiztosan csábíthat! Szexuális kisugárzását minden férfi észre fogja venni!


  Az AndroVita feromon parfüm használatával nem érheti csalódás! De nézzük miért is!

  Képzelje el, hogy birtokolhatja azt az erőt, amivel azonnal az érdeklődés középpontjába kerülhet! A feromon parfüm hatása a racionális gondolkodást megkerülve az emberek ősi ösztöneit veszi célba, hogy Ön könnyedén a csábítás istennőjévé válhasson!

  Az AndroVita feromon parfüm használatával:

   

  • Magabiztosabban ismerkedhet.
  • Könnyedén mehet a csábítás, a laza flört.
  • Több játékos szemkontaktusban lehet része.
  • Jelenlegi partnere szenvedélyét is feltüzelheti a feromon parfüm használatával!
  • Pozitívabb kisugárzása lehet, munkahelyén is jobban boldogulhat.


  Az AndroVita női feromon parfüm már csekély mennyiségben is lenyügőző hatást fejt ki. Kapható illatos és illatmentes változatban. Az illatmentes változattal kombinálva a saját, kedvenc illatával Ön egyedi hatást érhet el.


  Legyen Ön a csábítás istennője! Válassza az AndroVita női feromon parfüm illatos vagy illatmentes változatát! Rendelje meg most, és meglátja, minden férfi a lábai előtt hever majd!
  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Alkalmazás: ajánlott hónalj, vagy a fül környékére 1-2 cseppet jutatni.

  Tartalom: 1üveg tartalma 30 ml szintetikus emberi feromon.

  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Szeretné fokozni szexuális kisugárzását? Szeretne szexuálisan vonzó és magabiztos lenni még az ágyban is? Szeretne 1450 Ft-al olcsóbban hozzájutni a termékhez?

   

  A még jobb hatás elérése érdekében az AndroVita női feromon parfüm használata mellé ajánljuk a Maca női vágyfokozó kapszulát is, mellyel garantált sikere lehet még az ágyban is! A két készítmény együtt is megvásárolható kedvezményes áron, ha a Női vágyfokozó, csábító csomagunkat választja!

 • Átlagos értékelés
  1
  Nyári Krisztina
  2014.01.03 21:22
  Sajnos egyik párkapcsolatomban sem jutottam a következő szintig, ami komoly önértékelési problémákhoz vezetett, ezért kipróbáltam a feromonos parfüm erejét! Az Andro Vita női feromon parfüm segítségével megváltozott az életem! Párommal a második babánkat várjuk. :)