Hírlevél

Termékajánló

landasin.unas.hu
06-70-618-6206
infovitx.hu

Elérhetőségünk

TOP termékek

Termék részletekDohányzás elleni kapszula

Dohányzás elleni kapszula
3 535 Ft + ÁFA (4 490 Ft)

Szabaduljon meg gyorsan, kényelmesen és hatékonyan a nikotinfüggőségétől! A dohányzás elleni Anti Raucher kapszula használatával gyors és eredményes lehet a dohányzásról leszokás! A dohányzás leszokást segítő Anti Raucher dohányzás elleni kapszulánk egy speciális növényi kivonatokból és vitaminokból álló készítmény, mely segítheti a dohányzásról leszokás idejében a megviselt idegrendszer és megvonás kiváltotta kínzó hiányérzet leküzdését, és folyamatosan csökkentheti nikotin függőségét, melynek eredménye a sikeres dohányzásról leszokás.

 • Szeretne gyorsan és hatékonyan leszokni a dohányzásról? Nos, itt a megoldás!


  Ön is sok mindent kipróbált már, de eredménytelenül? Szeretne örökre megszabadulni nikotinfüggőségétől? Mi tudjuk  a megoldást! Ismerje meg Ön is az Anti Raucher dohányzás elleni kapszula bámulatos erejét, mely használatával már rövid időn belül elkezd csökkeni a nikotin iránti vágy és a dohányzásról leszokás eredményesen és természetesen valósul meg!


  Miért olyan hatékony a dohányzás elleni Anti Raucher kapszula a dohányzás leszokásban?


  Mert az Anti Raucher dohányzás elleni kapszula nikotinmentesen segíthet leszokni a dohányzásról, ami különösen fontos a cigaretta utáni vágy megszüntetésében. Más nikotintartalmú készítmények csak a füsttől szabadítják meg az embert, de a füst önmagában nem addiktív.


  Ha Ön elkezd leszokni a dohányzásról, a szervezetben lévő nikotin receptorok szabadon maradnak, nem kötődik hozzájuk nikotin, így a dohányzás leszokás elvonási tünetekhez vezethet, mely általában ingerlékenységet, nyugtalanságot eredményez. A dohányzás leszokást segítő Anti Raucher dohányzás elleni kapszula hatóanyagai egyszerűen lekötik ezeket a receptorokat, így gyakorlatilag helyettesítik a nikotint. Az Anti Raucher dohányzás elleni kapszula a függőség és a dohányzásról leszokás során fellépő összes kellemetlen tünetet hatékonyan tudja orvosolni, így Ön elfelejtheti a szorongás és ingerlékenység, nikotin utáni vágy kellemetlenségeit.


  A dohányzásról leszokást segítő dohányzás elleni kapszula szedésével az első pozitív változás már néhány hét alatt bekövetkezhet. Napi 1-3 dohányzás elleni kapszula szedése elegendő lehet, hogy egész nap ne kívánja a cigarettát. A tartós dohányzásról való leszokás érdekében 3 hónapig ajánlott az Anti Raucher dohányzás elleni kapszula szedése!

  Ismerje meg Ön is a dohányzás elleni Anti Raucher kapszula bámulatos erejét! Óvja saját és környezete egészségét! Meglátja a dohányzás elhagyásával, sokkal fittebbnek, egészségesebbnek érezheti magát!


  Mitől jobb az Anti Raucher dohányzás elleni kapszula a többi dohányzásról leszokást segítő módszerek közül?


  Ma már számos módszer létezik a dohányzásról leszokás érdekében. Azonban nem mindegyik tud olyan hatásos lenni, mint a kifejezetten növényi kivonatok hozzáadásával kifejlesztett Anti Raucher dohányzás elleni kapszula. Az egyéb forgalomba hozott dohányzásról leszokást segítő rágók, tapaszok csak ideiglenes megoldást nyújthatnak a nikotin iránti vágy csökkentésében. Ezek a dohányzásról leszokást segítő nikotintartalmú készítmények csak a füsttől szabadítják meg az embert, de a füst önmagában nem addiktív.


  A dohányzás leszokást segítő Anti Raucher dohányzás elleni kapszulánk egy speciális növényi kivonatokból és vitaminokból álló készítmény, mely segítheti a dohányzásról leszokás idejében a megviselt idegrendszer és megvonás kiváltotta kínzó hiányérzet leküzdését, és folyamatosan csökkentheti nikotin függőségét, melynek eredménye a sikeres dohányzásról leszokás.
  Tegye próbára Ön is a dohányzás elleni Anti Raucher kapszulát! Az Anti Raucher kapszula használatával tartósan és eredményesen megszabadulhat a dohányzástól! Rendelje meg most!
  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Adagolás: felnőtteknek napi 1-3 db kapszula fogyasztása javasolt.

  Tartalom:
  1 doboz tartalma 60 db Anti Raucher dohányzás leszokást segítő kapszula.

  Összetétel 1 kapszulánként: 80mg kakaópor, 50mg articsóka kivonat, 50mg guarana kivonat, 50mg gingko tea por, 25mg gingko kivonat, 18mg niacin (12% RDA*), 6mg B5 vitamin (pantoténsav) (100% RDA*), 2mg B6 vitamin (mint piridoxin) (142% RDA*), 1,6mg B2 vitamin (mint riboflavin) (114% RDA*), 1,4mg B1 vitamin (mint tiamin mononitrát) (127% RDA*), 1ng B12 vitamin (40% RDA*), 200ng folsav (100% RDA*), 150ng biotin (300% RDA*), 50mg Methylsulfonyl-methan (MSM), Kukoricakeményítő Csomósodásgátló anyag: Magnézium zsírsavak sói és Kovasav, Kapszula anyaga: kemény zselatin (titán-dioxid színezőanyaggal). *RDA= ajánlott napi fogyasztási mennyiség.

  A dohányzás elleni Anti Raucher kapszula növényi eredetű és nem tartalmaz vényköteles összetevőket!

 • Átlagos értékelés
  1
  Szabó Árpád (Árpi)
  2013.10.16 12:03
  Sziasztok! Én 3 hónapja szedem a Dohányzás elleni tablettát és már teljesen letettem a cigarettát. Előtte nagyon erős dohányos voltam. Egy nap minimum 1 dobozzal elszívtam. Mos már egyáltalán nem kívánom a cigarettát és nagyon jól érzem magam a bőrömben.