Hírlevél

Termékajánló

landasin.unas.hu
06-70-618-6206
infovitx.hu

Elérhetőségünk

TOP termékek

Termék részletekCobecco Női Feromon parfüm

-10%
Cobecco Női Feromon parfüm
4 646 Ft + ÁFA (5 900 Ft)
Akció: 4 165 Ft + ÁFA (5 290 Ft)
Kezdete: 2018.12.07   A készlet erejéig!

Ismerje meg Ön is a forradalmian új, egyedi exluzív illattal rendelkező Cobeco női feromon parfümünket! A feromon parfümünk praktikus kis kiszerelése mindig Önnél lehet, amikor csak szükség van rá. A Cobeco női feromon parfümünk koncentrált formában tartalmaz feromon szexuális csalogatóanyagokat, mely hatására Ön szexuálisan vonzó és magabiztos lehet még a legjobb pasik szemében is! Ne habozzon tovább! Fedezze fel a Cobeco női feromon parfüm adta lehetőségeket, az egyik legbiztosabb vágykeltő módszert!

 • Szeretne Ön is a legjobb női vágykeltő szerek birtokosa lenni? Nos, a Cobeco női feromonos parfümünk a legjobb megoldás erre!


  Ha szeretne Ön is elbűvölő, szexi kisugárzást elérni a férfiak körében, akkor Önnek a Cobeco női feromon parfümre van szüksége! A Cobeco női feromon parfüm egy tökéletes parfüm a női vágykeltő szerek közül, mellyel könnyedén, garantált sikerekkel mehet a csábítás, hódítás. Szerezzen meg bárkit, akit csak akar, akkor amikor csak akar.

  Próbálja ki Ön is a Cobeco női feromonos parfüm erejét, mely koncentrált formában tartalmazza a feromon csalogatóanyagot és egyedi exluzív illattal rendelkezik!

  Miért a Cobeco női feromonos parfüm a legjobb a női vágykeltő szerek közül?


  Mert a női vágykeltő szerek legújabb innovációja: a Cobeco női feromonos parfüm ajzószer hatása. Az emberiséget évszázadok óta foglalkoztatja annak az illatnak a megtalálása, mely viselőjét abszolút ellenállhatatlanná teszi. A kutatók már régebben felfedezték, hogy a feromonok erőteljes szexuális vonzódást váltanak ki mindkét nemből. Ez a különleges ajzószer megihlette a parfümipart, mely szorgos munkához látott, hogy olyan illatot hozzon létre, mely ellenállhatatlan szexuális vonzerőt biztosít viselőjének.

  A Cobeco női feromonos parfüm szintetikusan előállított emberi feromonokat tartalmaz, mely belélegzésével örült szexuális vonzalmat kelthet a férfiakban. A feromon olyan szagtalan csalogatóanyag, melyet az orrban lévő VNO szerv érzékel és továbbít az agy felé, kifejtve vágykeltő, ajzószer hatását!

  Miért várna a csodára, ha egy kattintással megváltoztathatja szerelmi életét? Legyen sikeresebb az ajzószer hatású Cobeco női feromonos parfüm kivételes, csábító illatával, és nyűgözzön le mindenkit kirobbanó magabiztosságával!


  Miért olyan hatékony az ajzószer hatású Cobeco női feromonos parfüm?


  Mert a női vágykeltő szerek forradalmian új fejlesztése: a Cobeco női feromonos parfüm vágykeltő hatása. Miért kísérletezne más bizonytalan vágykeltő szerrel, ha a női feromonos parfüm használatával garantált a siker. A Cobeco női feromonos parfüm egy olyan megbízható feromon, mely egyedi, elképesztő illatával még intenzívebb vágykeltő hatást érhet el az uraknál. Praktikus, kis kiszerelése lehetővé teszi, hogy bármikor magával vigye.

  Milyen további előnyei vannak még a Cobeco női feromonos parfümnek?

   

  • Többet nem kell törnie magát azon, hogy a férfiak felfigyeljenek Önre!
  • Könnyebben ismerkedhet, a figyelem középpontjává válhat!
  • A férfiak szexuálisan vonzóbbnak és kívánatosabbnak tarthatják Önt!
  • A párja figyelmét újra felkeltheti, felturbózhatja szexuális életét!
  • A feromonok segítségével több szexuális kalandban lehet része!
  • Szexuális kisugárzása és önbizalma jelentősen megnövekedhet!


  A sajtó véleménye a feromonok hatásáról:

  Részlet a Berliner Zeitung 1998. március 25-i számából. 
  Az orron keresztül érkező üzenetek 
  Az embereknél első alkalommal kimutatott feromonok 
  Bizonyos kipárolgások, az ún. feromonok az állatoknál jelentős szerepet játszanak, mint azonosító, figyelmeztető vagy, mint szexuális csalogatóanyagok. Eddig tisztázatlan volt, hogy az ember is használ-e ilyen – tudat alatt folyamatosan érzékelt – üzenetközvetítő anyagokat. Most két amerikai kutatónő megtalálta az első bizonyítékot arra, hogy léteznek olyan anyagok, amelyek befolyásolni tudják más személyek bizonyos testi folyamatait. A két kutató "Nature" szaklapban megjelent írása szerint a 20 nő nagyon különbözően reagált az izzadtságpróbára. A minták hatása nyilvánvalóan attól függött, hogy a mintát szolgáltató nők a menstruációs ciklus melyik szakaszában voltak: röviddel az ovuláció előtt álló nőktől származó minták átlagosan 1,7 nappal rövidítették meg a mintát kapó nők menstruációs ciklusát. Amennyiben az izzadtságminta az ovuláció napjáról származott, akkor a mintát szagoló személyeknél a ciklus átlagosan 1,4 nappal hosszabbodott meg. A kísérleti személyek nyilvánvalóan nem vették észre, hogy a kísérlet miről szól: nem az anyagot érzékelték közvetlenül, hanem csak az oldószerként használt alkoholt. 30 ével ezelőtt McClintock már megfigyelte, hogy a szobatársak, vagy közeli barátnők havi ciklusai gyakran hasonlítanak egymásra. Legújabb tanulmányában arra következtet, hogy a női hónalj izzadtság két különböző feromont tartalmaz, melyek mennyisége a menstruációs ciklus folyamán ingadozik. Az emberi feromonok létezése mellett szól még az a néhány éve tett felfedezés, hogy az ember is rendelkezik egy ún. vomero-nazális szervvel (VNO). Ez a szerv az orr közelében található. A legtöbb emlős esetében a feromonok érzékelésére és néhány testi funkció irányításában vesz részt. Ezeknek az üzenetközvetítő anyagoknak az állatvilágban betöltött számos funkciója alapján Stern és McClintock feltételezi, hogy egyéb emberi feromonok is léteznek, amelyek a szociális viselkedést befolyásolják.  Pezsdítse fel szexuális életét, és varázsoljon lehengerlő kisugárzást a női vágykeltő szerek leghatásosabb ajzószere, a Cobeco női feromonos parfüm segítségével! Rendelje meg most!
  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Alkalmazás: a fül környékére ajánlott 1-2 csepp.

  Tartalom: 1 üveg tartalma 20 ml. Cobeco női feromonos parfüm.
  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Szeretné fokozni szexuális kisugárzását? Szeretne szexuálisan vonzó és magabiztos lenni még az ágyban is?


  A még jobb és biztosabb hatás elérése érdekében a Cobeco női feromon parfüm használata mellé ajánljuk a Venicon női vágyfokozó tablettát is, mellyel garantált sikere lehet még az ágyban is! A két készítmény együtt is megvásárolható kedvezményes csomagáron 10.190 Ft. helyett, most mindössze 8.990 Ft-ért, ha a Cobeco vágyfokozó csomagunkat választja!

 • Átlagos értékelés
  1
  Nagy Violetta
  2013.12.28 23:09
  Sziasztok! Én rendszeresen használom a Cobeco női feromonos parfümöt. Párom és én is nagyon kedveljük az illatát és a hatás sem marad el:-)