Új jelszó kérése

Hírlevél

Termékajánló

landasin.unas.hu
06-70-618-6206
infovitx.hu

Elérhetőségünk

TOP termékek

Termék részletekStresszoldó L-tirozin kapszula

-9%
Stresszoldó L-tirozin kapszula
 • Stresszoldó L-tirozin kapszula
4 760 Ft + ÁFA (5 950 Ft)
Akció: 4 320 Ft + ÁFA (5 400 Ft)
Kezdete: 2016.09.27   A készlet erejéig!

Stresszoldás könnyedén és természetesen. Felejtse el a stresszes mindennapokat, az állandó problémákat! Ismerje meg az L-tirozin stresszoldó, kedélyjavító kapszula bámulatos erejét, mely használatával könnyedén veheti a nehéz akadályokat. A stresszoldó L-tirozin kapszula segíti az idegsejtek közötti ingerület-átvitelt, fokozza a koncentrációt és teljesítőképességet. Az L-tirozin kapszula használatával megszűnik a fáradtságérzet, levertség, kedvtelenség.

 • Stresszoldás, hangulatjavítás könnyedén és természetesen! Ismerje meg a stresszoldó L-tirozin kapszula erejét!


  Gyakran idegeskedik? Szeretné egyszerűen és könnyedén átvészelni a szürke hétköznapokat? Akkor most itt a remek lehetőség! A stresszoldó, kedélyjavító L-tirozin kapszulánk használatával a stresszoldás gyorsan és egyszerűen történik, melynek eredménye a nyugodt, jó kedvvel teli mindennapok és nyugodt, pihentető éjszakák.

  Ne hagyja, hogy a stressz befolyásolja mindennapjait! A stresszoldó, kedélyjavító L-tirozin kapszula használatával garantált a stressz mentes, nyugodt élet!

   

  L-tirozin kapszula: stresszoldó, hangulatjavító, kedélyjavító hatás egy kapszulába zárva!

  A leterhelt, kimerült szervezet a gondolkodást is befolyásolja. Tartós stressz hatás alatt negatív gondolatok uralhatják elménket, mely befolyásolja a hangulatunkat! Az állandó stresszhelyzet, rosszkedv, folyamatos szorongás pedig depresszióhoz vezethet!

  Ne hagyja, hogy a gondok, rosszkedv uralkodjanak Ön felett! Változtasson életvitelén a stresszoldó, hangulatjavító, kedélyjavító L-tirozin kapszula használatával! Könnyű és természetes stresszoldás egy kapszula erejébe zárva.

  Az l-tirozin egy olyan aminosav, mely gyorsítja az idegsejtek közötti ingerület-átvitelt, azaz a sejtek közötti kommunikációt, mely elengedhetetlen a megfelelő agyi működéshez. Ezt az aminosavat a szervezetünk is képes előállítani, tehát esszenciális aminosav. Sajnos azonban az idegi leterheltség következtében ez a mennyiség nem mindig elegendő, melynek hiánya rosszkedv, ingerlékenység, rossz kedélyállapothoz vezethet. Kutatások igazolják, hogy az L-tirozin mennyire hasznos aminosav a szervezet számára, mely segít lenyugtatni az idegeket és ez által kedélyállapotunkat is befolyásolja. Ezért nem árt gondoskodni megfelelő pótlásáról.

  A stresszoldó L-tirozin kapszulánk magas l-tirozin tartalma segíti az idegsejtek közötti ingerület-átvitelt, fokozza a koncentrációt és teljesítőképességet. Az L-tirozin stresszoldó kapszula használatával mindenki számára egyszerűvé válhat a stresszoldás és kedélyjavító, hangulatjavító hatásával boldog, kiegyensúlyozott életet élhet!

  Ne hagyja, hogy összecsapjanak feje fölött a hullámok! Az L-tirozin kapszula stresszoldó, hangulatjavító, kedélyjavító hatásával könnyű lehet a stresszoldás!


  Milyen előnyei vannak még a stresszoldáson kívül a stresszoldó, hangulatjavító, kedélyjavító L-Tirozin kapszulának?


  A stresszoldó L-tirozin kapszula csökkenti a fáradság érzetet, ezért sportolók is nagy szeretettel használják. Edzés előtt ajánlott fél órával bevenni egy stresszoldó, hangulatjavító, kedélyjavító L-Tirozin kapszulát és így több energiánk lesz a tréning során, valamint elősegíti a megfelelő izomműködést.

  Nőknek is nagy segítségére lehet a PMS (premenstruációs szindróma = menstruáció előtt jelentkező depresszió) alatt, illetve megszüntethető vele a stressz hatás, ezáltal javítja a hangulatot, kedélyállapotot.

  A stresszoldó, hangulatjavító, kedélyjavító L-Tirozin kapszula tehát:

  • Gyorsítja a sejtek közötti ingerület-átvitelt!
  • Fokozza a koncentrációt!
  • Javítja a teljesítőképességet!
  • Biztosítja az izmok megfelelő működését!
  • Kedélyjavító,  hangulatjavító, csökkenti a fáradtságérzetet!
  • Segít az aktív pihenésben kedélyjavító, stresszoldó hatásával!
  • A hangulatjavítókhoz hasonlóan csökkenti a szorongást!

   

  Koncentráljon a fontos dolgokra, felejtse el a gondterheltséget! Az L-tirozin kedélyjavító, stresszoldó kapszula megváltoztathatja életét! Stresszoldás mesterfokon!
  ------------------------------------------------------------------------------------------
  Adagolás: napi 2 db hangulatjavító, kedélyjavító, stresszoldó L-Tirozin kapszula fogyasztása javasolt bő folyadékkal.

  Tartalom:
  1 doboz tartalma 120 db hangulatjavító, kedélyjavító, stresszoldó L-Tirozin kapszula.

  Összetétel 2 kapszulánként: 1000 mg l-tirozin, tapadás gátló: magnézium zsírsavak sói, Kapszula: Hidroxipropil-metil-cellulóz, Töltőanyag: Mikrokristályos cellulóz.

 • Átlagos értékelés
  1
  Kovács Zsolt
  2013.10.11 10:02
  Munkahelyi problémák miatt nagyon stresszes voltam az elmúlt időszakban. Barátom ajánlására 1 hónapja elkezdtem szedni a stresszoldó L-tirozin kapszulát. Azóta sokkal szebbnek és jobbnak látok mindent. Ingerlékenységem megszűnt, könnyen veszek minden akadályt, hála a stressz elleni L-tyrozin kapszulának.