Hírlevél

Termékajánló

landasin.unas.hu
06-70-618-6206
infovitx.hu

Elérhetőségünk

TOP termékek

Termék részletekCobecco Férfi Feromon parfüm

-10%
Cobecco Férfi Feromon parfüm
4 646 Ft + ÁFA (5 900 Ft)
Akció: 4 165 Ft + ÁFA (5 290 Ft)
Kezdete: 2018.12.07   A készlet erejéig!

Szeretne sokkal vonzóbb lenni a nők számára? Szeretné, ha minden női szempár Önre szegeződne? Nos, a Cobeco férfi feromon parfüm használatával garantált sikereket érhet el a hölgyek körében! A Cobeco férfi feromon parfüm hatása bámulatos, mely szexuális vonzódást kelt az ellenkező nemben. A Cobeco feromon parfüm férfiaknak koncentrált formában tartalmazz szintetikus emberi feromonokat és egyedi, exluzív illatával örült szexuális vonzalmat kelthet a nőkben. Ne hagyja ki ezt páratlan lehetőséget! Éljen Ön is a pheromoneok nagyszerű hatásával!

 • Szeretne szexuálisan vonzó és magabiztos lenni még a legjobb nők körében is? Ismeri a vágykeltő pheromone-ok hatását?


  Nos, itt a lehetőség, hogy Ön is egy fújással elnyerje a hölgyek tetszését! A Cobeco férfi feromon parfüm használatával a csábítás fegyvere az Ön kezében van. Birtokolja Ön is a vágykeltő pheromone-ok erejét! A pheromone-ok olyan szexuális csalogatóanyagok, melyek szexuális vonzódást keltenek az ellenkező nemben. Ne hagyja ki Ön se ezt a páratlan lehetőséget a hölgyek könnyed elcsábításához!

  Ismerje meg, próbálja ki, fedezze fel a vágykeltő pheromone-ok hatását a saját bőrén is! A Cobeco feromon parfüm férfiaknak adott, a siker pedig garantált!


  Miért hat a Cobeco férfi feromon parfüm pheromone tartalma vágykeltő szerként a nőkre?


  A pheromone egy természetes vágykeltő, szexuális csalogatóanyag mely illatmentes molekuláival tudat alatt hat az ellenkező nem párválasztására. A pheromone bőrünk felszínéről párolog, melyet a mindennapi tisztálkodás és öltözködés során lemossunk magunkról vagy ruhával elfedjük, ezért szükségessé válhat ezek mesterséges pótlása.

  A tudósok már régebben felismerték, hogy bizonyos hormonok - melyeket feromonnak neveztek el - erőteljes vonzódást idéznek elő mindkét nem számára. A feromon és izolálhatóságának felfedezését követően, a parfümipar szorgos munkához látott, hogy olyan illatot hozzon létre, mely maximális szexuális vonzerőt biztosíthat viselőjének.

  A Cobeco férfi feromon parfüm szintetikusan előállított emberi pheromoneokat tartalmaz, mely belélegzésével örült szexuális vonzalmat kelthet a nőkben. A pheromone olyan szagtalan csalogatóanyag, melyet az orrban lévő VNO szerv érzékel és továbbít az agy felé, kifejtve vágykeltő pheromone hatását!

  Őrjítse meg a nőket, hódítson meg bárkit, aki megtetszik Önnek! A Cobeco férfi feromon parfüm segítségével mindez gyerekjáték lehet!


  Miért a Cobeco férfi feromon parfüm a többi pheromone parfümök közül?


  Mert a női vágykeltő szerek forradalmian új fejlesztése: a Cobeco férfi feromon parfüm vágykeltő hatása. Miért kísérletezne más bizonytalan vágykeltő szerrel, ha a férfi pheromone használatával garantált a siker. A Cobeco férfi feromon parfüm egy megbízható pheromone mely egyedi, elképesztő illatával még intenzívebb vágykeltő hatást érhet el a hölgyeknél. Praktikus, kis kiszerelése lehetővé teszi, hogy bármikor magával vigye.

  Milyen további előnyei vannak még a Cobeco férfi feromon parfümnek?

  • Többet nem kell törnie magát azon, hogy a nők felfigyeljenek Önre!
  • Könnyebben ismerkedhet, a figyelem középpontjává válhat!
  • A nők szexuálisan vonzóbbnak és kívánatosabbnak tarthatják Önt!
  • A párja figyelmét újra felkeltheti, felturbózhatja szexuális életét!
  • A pheromoneok segítségével több szexuális kalandban lehet része!
  • Szexuális kisugárzása és önbizalma jelentősen megnövekedhet!


  A sajtó véleménye a pheromone-ok hatásáról:

  Részlet a Berliner Zeitung 1998. március 25-i számából. 
  Az orron keresztül érkező üzenetek 
  Az embereknél első alkalommal kimutatott feromonok 
  Bizonyos kipárolgások, az ún. feromonok az állatoknál jelentős szerepet játszanak, mint azonosító, figyelmeztető vagy, mint szexuális csalogatóanyagok. Eddig tisztázatlan volt, hogy az ember is használ-e ilyen – tudat alatt folyamatosan érzékelt – üzenetközvetítő anyagokat. Most két amerikai kutatónő megtalálta az első bizonyítékot arra, hogy léteznek olyan anyagok, amelyek befolyásolni tudják más személyek bizonyos testi folyamatait. A két kutató "Nature" szaklapban megjelent írása szerint a 20 nő nagyon különbözően reagált az izzadtságpróbára. A minták hatása nyilvánvalóan attól függött, hogy a mintát szolgáltató nők a menstruációs ciklus melyik szakaszában voltak: röviddel az ovuláció előtt álló nőktől származó minták átlagosan 1,7 nappal rövidítették meg a mintát kapó nők menstruációs ciklusát. Amennyiben az izzadtságminta az ovuláció napjáról származott, akkor a mintát szagoló személyeknél a ciklus átlagosan 1,4 nappal hosszabbodott meg. A kísérleti személyek nyilvánvalóan nem vették észre, hogy a kísérlet miről szól: nem az anyagot érzékelték közvetlenül, hanem csak az oldószerként használt alkoholt. 30 ével ezelőtt McClintock már megfigyelte, hogy a szobatársak, vagy közeli barátnők havi ciklusai gyakran hasonlítanak egymásra. Legújabb tanulmányában arra következtet, hogy a női hónalj izzadtság két különböző feromont tartalmaz, melyek mennyisége a menstruációs ciklus folyamán ingadozik. Az emberi feromonok létezése mellett szól még az a néhány éve tett felfedezés, hogy az ember is rendelkezik egy ún. vomero-nazális szervvel (VNO). Ez a szerv az orr közelében található. A legtöbb emlős esetében a feromonok érzékelésére és néhány testi funkció irányításában vesz részt. Ezeknek az üzenetközvetítő anyagoknak az állatvilágban betöltött számos funkciója alapján Stern és McClintock feltételezi, hogy egyéb emberi feromonok is léteznek, amelyek a szociális viselkedést befolyásolják.  Vegye le a nőket könnyedén a lábukról! Az egyedülálló vágykeltő Cobeco férfi feromon parfüm hatása a segítségére lesz! Ne költsön tízezreket női vágykeltő szerekre, ha a koncentrált pheromone tartalmú feromon parfüm garantált sikert hoz!
  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Alkalmazás: a fül környékére ajánlott 1-2 csepp.

  Tartalom: 1 üveg tartalma 20 ml. Cobeco férfi feromon parfüm.
  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Szeretné fokozni szexuális kisugárzását? Szeretne igazi férfi lenni az ágyban is?


  A még jobb és biztosabb hatás elérése érdekében a Cobeco férfi feromon parfüm használata mellé ajánljuk a Venicon férfi potencianövelő tablettát is, mellyel garantált sikere lehet még az ágyban is! A két készítmény együtt is megvásárolható kedvezményes csomagáron 10.190 Ft. helyett, most mindössze 8.990 Ft-ért, ha a Cobeco potencianövelő csomagunkat választja!

 • Átlagos értékelés
  1
  Horváth Szilárd
  2013.12.29 21:13
  Én most kezdtem el használni. Észrevettem, hogy a páromnak nagyon bejön maga az illata és a vágykeltő hatása is. Első pillanattól kezdve, amióta használom észrevettem, hogy jobban vonzódik hozzám és hogy pozitívan befolyásolta a szexuális életünket.