Zabudol som heslo

Novinky emailom

Jazyk

MagyarSlovencina

Zmena meny

Odporúčané produkty

landasin.unas.hu
06-70-618-6206
infovitx.hu

Elérhetőségünk

TOP produkty

Ďalšie informácieL-arginin kapszula

L-arginin kapszula
4 720 Ft + ÁFA (5 900 Ft)5900

Szeretné növelni szexuális és fizikai teljesítőképességét? Az L-arginin kapszula használatával maximumot hozhatja ki magából mind az ágyban és a konditeremben is. Az L-arginin kapszula számos jótékony hatással rendelkezik. Kiemelkedő a sportolok körében azok számára akik, a fizikai erőnlétüket és az izomtömegüket szeretnék növelni, valamint az L-arginin kapszula másik kiemelkedő tulajdonsága a szexuális vágyfokozásban van, a merevedési zavarok ellen. Az l-arginin segít fenntartani az erekciót, valamint növelheti a spermiumok számát. Az L-arginin kapszula tehát tökéletes megoldás lehet mindazon férfiak számára, akik egyaránt szeretnének a maximumon teljesíteni, mind az ágyban és a konditeremben is!

 • Természetes szexuális vágy és fizikai erőnlétfokozó: L-arginin kapszula!  Szeretne Ön is aktívabb lenni mind az ágyban és a konditeremben is? Akkor Ön jó helyen jár! Ismerje meg az L-arginin hatását, mely jótékonyan hat a szexuális vágy és fizikai erőnlétre. Az L-arginin kapszula egy természetes segítség lehet, mindazon férfiak számára, akik a maximumot szeretnék nyújtani kedvesüknek az ágyban, valamint fizikai erőnlétüket szeretnék növelni akár edzés vagy kemény fizikai munkavégzés alatt.

  Ne habozzon tovább! Ismerje meg Ön is az L-arginin kapszula bámulatos erejét! Az l-arginin jótékony hatásai már régóta bizonyítottak, itt az idő, hogy Ön is megtapasztalja!


  Miért olyan hatékony az L-arginin hatása a szexuális vágy és fizikai erőnlét fokozásában?


  Az l-arginin egy olyan aminosav, mely számos funkciót tölt be a szervezetben. Az l-arginin a hipofízisben, azaz az agyalapi mirigyben termelődik, mely szükséges az agyalapi mirigy növekedési hormonjának szintéziséhez és elválasztásához. Sajnos az l-arginin termelődése nagyobb fizikai megterheltség vagy lelki eredetű depresszió esetén leáll, ezért szükséges a pótlása.

  Az L-arginin kapszula számos jótékony hatással rendelkezik. Kiemelkedő a sportólok körében azok számára akik, a fizikai erőnlétüket és az izomtömegüket szeretnék növelni. Az L-arginin kapszula nemcsak növeli a sovány izomtömeget, hanem hozzájárul a teljesítmény növeléséhez az edzések során, ezáltal növeli az izmok erőkifejtését. Megakadályozza a szövetek lebomlását, segíti az izmok regenerálódását. Segíti a vérben a koleszterin szint csökkentését, növeli a zsírégetést.

  Az L-arginin kapszula másik kiemelkedő tulajdonsága a szexuális vágyfokozásban van, a merevedési zavarok ellen. Az l-arginin segít fenntartani az erekciót, valamint növelheti a spermiumok számát. Ez úgy történik, hogy az l-arginin az erekben nitrogén monoxid felszabadulást és értágulatot okoz, ami javítja a pénisz működését és ezáltal  segít a szexuális vágy növelésében, merevedési zavarok ellen!

  A szexuális vágyfokozó és fizikai erőnlétfokozó L-arginin kapszula két lehengerlő hatásának erejével Ön is vérbeli férfiként büszkélkedhet a konditeremben és az ágyban is!


  Milyen további pozitív előnyei vannak a szexuális vágyfokozó és fizikai erőnlétfokozó L-arginin kapszulának?


  Az L-arginin kapszula használata csak pozitív hatásokkal lehet az Ön szervezetére. A kiváló fizikai erőnlétfokozó és szexuális vágyfokozó kapszula merevedési zavarok ellen, még kitűnően hat az immunrendszerre is. Segíti méregteleníteni a májat. Kulcsszerepe van a szív működésében és az érrendszerben a vérnyomás és az egyes életfontosságú szervek vérellátottságának fő szabályozójaként.

  Az L-arginin kapszula tehát tökéletes megoldás lehet mindazon férfiak számára, akik egészségük megőrzésével szeretnének a maximumon teljesíteni, mint az ágyban és a konditeremben is!  Élvezze a fokozott szexuális vágy érzését és a kirobbanó fizikai erőnlétet az L-arginin kapszula használatával! Az l-arginin hatása az Ön életét is meg fogja változtatni! Rendelje meg most!
  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Adagolás: felnőtteknek naponta 2x3 db kapszula fogyasztása javasolt, reggel és este, bő vízzel (legalább 200ml).

  Tartalom: 1 doboz tartalma 90 db L-arginin kapszula.

  Összetétel 6 kapszulánként: 3000mg l-arginin-hidroklorid, Kapszula anyaga: hidroxipropil-metilcellulóz. Tömegnövelő anyag: mikrokristályos cellulóz. Csomósodásgátló anyag: magnézium zsírsavak sói.

  Az L-arginin kapszula növényi eredetű és nem tartalmaz vényköteles összetevőket!