Új jelszó kérése

Hírlevél

Termékajánló

landasin.unas.hu
06-70-618-6206
infovitx.hu

Elérhetőségünk

TOP termékek

Hírek

2016.01.27 14:09
A természetes vérnyomáscsökkentőkről

Bizonyára Ön is hallott már a „néma gyilkosról”, a magas vérnyomásról. Családtagja vagy talán Ön is szenved tőle? A magas vérnyomás olyan betegség, mely tüneteket csak hosszú évek múltán produkál, addigra viszont rengeteg káros szövődményt tud okozni, érdemes így többet megtudni róla.


Szeretne hatékonyan fellépni a magas vérnyomás ellen? Kíváncsi, hogyan előzheti meg a vérnyomás problémákat? Nem találja a megfelelő vérnyomáscsökkentőt?

Cikkünkben bemutatjuk a magas vérnyomás elleni természetes vérnyomáscsökkentő gyógymódot, így Ön jó eséllyel megúszhatja a magas vérnyomás okozta betegségeket.

Mikor beszélünk magas vérnyomásról?

A magas vérnyomás a tartósan 140/90 Hgmm feletti érték. Lehet elsődlmagas vérnyomás elleneges magas vérnyomásról beszélni, illetve másodlagosról is: ez utóbbi esetében a magas vérnyomás kiváltója egy már meglévő betegség.

A magas vérnyomás ritkán okoz panaszokat, így felismerése rendkívül nehézkes. Legtöbbször egy rutinvizsgálat során derül fény a problémára és ekkor indul meg a vérnyomáscsökkentő kezelés is. Pont emiatt fontos azonban, hogy szervezetünk állapotát időről-időre ellenőriztessük, illetve kövessünk el mindent a megelőzés érdekében. A magas vérnyomás ellen jó az általános szabályok betartása is: súlyproblémák megelőzése, stressz mentes életmód, káros szokások elkerülése, feladása.

Ha családjában előfordul a magas vérnyomás betegség, illetve más szív-, és érrendszeri probléma, érdemes fokozott elővigyázatossággal közelíteni a problémához.

Bizonyára Ön is tudja, hogy az általunk elfogyasztott növényi eredetű táplálékoknak mind vannak pozitív hatásai.

De vajon azt tudta-e, melyik növényünk veheti fel a harcot a magas vérnyomás ellen vérnyomáscsökkentő képességével?

Jó helyen jár, ha fűszernövények között keresgél, a megoldás ugyanis a fokhagyma. Sajnálatos módon napjainkban leginkább csak ételek ízesítésére, fűszer funkcióval használják az emberek, bár vérnyomáscsökkentő hatásán túl számos jó tulajdonsággal rendelkezik.

De miért száműzi a modern ember a vérnyomáscsökkentő fokhagymát az étkezőasztaltól?

A fokhagyma Egyiptomban régen szentként tisztelt növény, mely rendkívül erős antibakteriális és gombaölő hatással rendelkezik, melyet az alliin nevű vegyületnek köszönhet. Erős aromáját, illatát (egyesek szerint szagát) az ajoén nevű kéntartalmú vegyület adja, és ez az oka annak is, hogy napjainkban, főleg ha társaságba készülünk, fogyasztását mellőzzük.

Milyen hatásai vannak a fokhagymának?

fokhagyma magas vérnyomás ellen
A fokhagyma hatásai rendkívül szerteágazóak. A már fent említett antibakteriális és gombaölő tulajdonságokon kívül hatékonyan csökkenti a vér LDL-koleszterin szintjét, erősíti az immunrendszert, valamint antioxidánsként is működik. Azáltal, hogy fogyasztásakor a vérerek kitágulnak, vérnyomáscsökkentő hatása kimagasló. Sajnos amiatt, hogy a fokhagyma illatanyagai rossz bélyegzőt kaptak, jóval kevesebbet fogyasztunk belőle, mint amennyi áldásos – például vérnyomáscsökkentő - hatásai miatt indokolt lenne. Nézzen csak körül, rengeteg a szívproblémától, magas vérnyomástól szenvedő ember szerte a világon.


De hogyan is oldható meg a magas vérnyomás kezelése a vérnyomáscsökkentő fokhagyma kezelésével?


Bár a legegyszerűbb és legtisztább módszer az lenne, ha a vérnyomáscsökkentő fokhagymát napi szinten fogyasztanánk, mint tették ezt őseink, de a társadalmi elvárások miatt ez nehezen kivitelezhető. Ugye Ön is legfeljebb betegen, otthon fogyasztja el önmagában ezt a vérnyomáscsökkentő zöldséget?


Szerencsére az étrend-kiegészítő gyártók gondoltak már erre is, így manapság könnyen megoldható a fokhagyma vérnyomáscsökkentő hatásának kiélvezése a kellemetlen szaghatások nélkül.


Webáruházunkban is megtalálható az a Fokhagyma kapszula, mely vérnyomáscsökkentő hatásával eredményesen léphet fel akár a már meglévő vérnyomásbetegség ellen is. Természetesen gyógyszerszedés esetén érdemes orvosával konzultálnia, hiszen a hirtelen túl alacsonnyá váló vérnyomás is rengeteg probléma kiváltója lehet.


A Fokhagyma kapszula vérnyomáscsökkentő hatása úgy érvényesül, hogy közben nem kell tartania a kellemetlen lehelettől. A magas vérnyomás elleni Fokhagyma kapszula azonban nem csak vérnyomásbajokkal küzdőknek ajánlott. A Fokhagyma kapszula jótékony hatással van az immunrendszerre, illetve összetétele révén hozzásegíti Önt a kiegyensúlyozott életmódhoz. A fokhagyma kivonaton kívül tartalmaz még antioxidáns hatású C-vitamint, és galagonyát is, melynek további pozitív hatásai vannak az egészségre. Nézze csak!


Milyen változások következhetnek be a vérnyomáscsökkentő Fokhagyma kapszula szedésével?


A Fokhagyma kapszula:

  • a vérnyomáscsökkentő hatáson kívül koleszterinszint csökkentésben is első osztályú megoldás,
  • rákmegelőző hatással is rendelkezik,
  • jótékonyan lép fel a gyomorfekély ellen,
  • értágító hatása miatt javul a perifériás keringés,
  • immunrendszert erősítő, általános közérzetjavító.

fokhagyma kapszula
Próbálja ki Ön is a vérnyomáscsökkentő Fokhagyma kapszulát, és tegyen az egészséges szívműködésért, illetve a magas vérnyomás ellen. A vérnyomáscsökkentő Fokhagyma kapszula úgy lép fel a magas vérnyomás ellen, hogy közben nem terheli máját, mint a gyógyszerek, melyek lebontásához szervezetének különös erőfeszítésekre van szüksége.


Amennyiben szeretne természetes úton fellépni a magas vérnyomás ellen, a vérnyomáscsökkentő Fokhagyma kapszula megrendelhető az alábbi linkre kattintva:


http://landasin.unas.hu/spd/csinileszel_220638/Fokhagyma-kapszula


Ne várjon, a magas vérnyomás lassan népbetegséggé válik hazánkban, így a természetes gyógymódok, mint a vérnyomáscsökkentő Fokhagyma kapszula, rendkívül hatékony segítőtárs lehet a probléma leküzdésében, megelőzésében!