Új jelszó kérése

Hírlevél

Termékajánló

landasin.unas.hu
06-70-618-6206
infovitx.hu

Elérhetőségünk

TOP termékek

Hírek

2016.01.06 14:38
Hangulatjavító Valeriana-val a depresszió ellen

Beköszöntött az igazi tél, odakint röpködnek a mínuszok, véget értek az ünnepek. Az elmúlt napok meghitt családi légkörét felváltja a sokszor stresszes munkahelyi környezet, a közös étkezések helyett kapkodva bekapott falatok maradnak az íróasztal mögött. Későn kel a nap, korán sötétedik, nyakunkon a megfázásos betegségek sora.
 

depresszió ellen valeriana


Nem csoda, ha Ön is úgy érzi, elveszett az életkedve, nincs hangulata még a kedvenc elfoglaltságaihoz sem, legszívesebben ki sem tenné a lábát otthonról. Bizonyára Ön is egyre többször érzi szükségét valamilyen hangulatjavítónak.


A helyzet érthető, azonban nem fenntartható. Mit tehet Ön akkor, ha úgy érzi, a rengeteg teendő csak halmozódik, Ön pedig percről percre feszültebb, lehangoltabb?


Sajnos a depresszió lassan népbetegséggé válik hazánkban, pedig idejében felismerve a tüneteket, megfelelő hangulatjavítókkal könnyen kezelhető állapot. A depresszió kezelése gyógynövényekkel, természetes hangulatjavítókkal lehetséges, sőt! Szükségszerű! Ha napközben feszült, éjszaka sem tud pihenni. Lehet, hogy hamar elalszik, azonban a problémák éjszaka is gyötörhetik, így reggelente olyan kimerülten ébredhet fel, mintha szemhunyásnyit sem aludt volna. Ismerős? Ez hosszútávon nem tartható állapot, hiszen szervezete pihenés hiányában kimerül, és már nem csak szellemileg, de fizikailag is képtelen lesz teendői ellátására.

Hogyan előzheti meg a teljes kiégést és nyerheti vissza korábbi lendületét természetes hangulatjavítókkal? Lehetséges-e a depresszió kezelése gyógynövényekkel?


A depresszió kezelése gyógynövényekkel igen hatásos hangulatjavító módja lehet annak, hogy újra régi formájában tündökölhessen szintetikus hangulatjavítók szedése nélkül. Az egyik legismertebb növényi hangulatjavító a golgota, illetve a valeriana (macskagyökér).


A golgotavirág görcsoldó, hangulatjavító és nyugtató hatásáról ismert trópusi gyógynövény. A golgota használata elsősorban szorongásos, alvászavaros panaszok esetén közismert. 

A golgotavirág hangulatjavító hatása természetes segítséget nyújt a levertség ellen, de a golgotavirágot nevezhetjük a nyugodt alvás zálogának is. A golgotavirágnak bár nyugtató hatása van, de mégsem okoz reggeli kábultságot.

depresszió ellen valerianaA valeriana (macskagyökér) az egyik leghatékonyabb növényi nyugtató-altatószer és hangulatjavító. Vizsgálati eredmények alapján megállapították, hogy az (valeriana) macskagyökér hatása vetekszik a vényre kapható altatószerekével. Bár manapság bárki könnyen hozzájuthat különféle altatókhoz vagy más hangulatjavító szerekhez, a hangulatjavítók letételével a panaszok erősödnek, így szinte letehetetlenné válnak a hangulatjavító tabletták. Az alvászavar, depresszió kezelése gyógynövényekkel azonban működik és a hangulatjavító hatás elérésével mégsem kell hozzászokástól tartani. A valeriana (macskagyökér) a használattal egyre jobban működik, így hosszú távon inkább kevesebb kell a hangulatjavítóból a nyugtató pihenéshez. A valeriana (macskagyökér) a nyugtalanság, ingerlékenység csillapítására elfogadott szer, amely nyugtató hatása révén esténként az elalvást is segíti.

Hogyan segíthet Önnek a golgotavirág és a valeriana (macskagyökér)? Mit tud a hangulatjavító Valeriana+Golgota kapszula? Okoz-e függőséget a Valeriana+Golgota kapszula?

A hangulatjavító Valeriana+Golgota kapszula két növényi hatóanyagot - valeriana (macskagyökér) és golgota - egyesíti magában, így a depresszió kezelése gyógynövényekkel természetes úton, a Valeriana+Golgota kapszula révén valósulhat meg.

valeriana+golgota kapszula

Nem kell félnie a gyógyszerfüggőségtől a Valeriana+Golgota kapszula mellett, de nem fog álmatlanul sem forogni az ágyában. A nyugtalanság, idegi feszültség elmúlik, munkavégzése ismét a régi lesz, éjszakánként pedig nyugodtan alhat a Valeriana+Golgota kapszula szedésével. Nem kell félnie napközbeni álmosságtól, hiszen a hangulatjavító Valeriana+Golgota kapszula nem okoz napközbeni aluszékonyságot és a valeriana (macskagyökér) és golgota növényeknek hosszú távon sem tapasztalták negatív hatásait.

A Valeriana+Golgota kapszula természetes úton oldja meg problémáit:

http://landasin.unas.hu/Valerianagolgota-kapszula


Meglátja, nem csak Ön, és környezete is tapasztalni fogja a pozitív változást, hiszen a hangulatjavító Valeriana+Golgota kapszula segítségével a szorongás elmúlása tapasztalható lesz Önnél, azt azonban vegye figyelembe, hogy más hangulatjavítókkal, altatókkal a Valeriana+Golgota kapszula nem szedhető.


Próbálja ki a hangulatjavító Valeriana+Golgota kapszula hatékonyságát, és meglátja, a depresszió kezelése gyógynövényekkel egyszerűen megvalósítható. A hangulatjavító Valeriana+Golgotavirág kapszula hozzájárul a megfelelő relaxációhoz, a normál idegállapothoz és a mély, pihentető alváshoz.