Új jelszó kérése

Hírlevél

Termékajánló

landasin.unas.hu
06-70-618-6206
infovitx.hu

Elérhetőségünk

TOP termékek

Hírek

2015.12.11 11:35
Önbarnítás uv-mentesen, télen is!

Ön is gyönyörű barna bőrre vágyik, keresi a legjobb önbarnító megoldást? Szeretné, ha a nyári hónapok után sem kellene lemondania a bronzos bőrszínről, de mégsem károsítaná testét különféle sugarakkal?


A legjobb helyen jár!

Mindnyájan álmodozunk az egészséges bőrszínről, ám ebből kinek több, kinek kevesebb adatik meg. Van, aki alapból fehérbőrűnek születik, más pedig hamar elveszti a napozással megszerzett bőrszínt. Manapság elterjedtek a különböző, akár uv mentes barnulási módszerek, de ezek általában egészségügyi kockázatokkal járnak. Mit tehet Ön, ha természetes önbarnítást szeretne elérni, az egészsége károsítása nélkül?

Olvasson tovább, mert alábbi cikkünkben mindent megtudhat az uv mentes barnulásról, a természetes önbarnító módszerekről!

A káros napsugarakról, a szolárium ártalmairól Ön is biztosan rengeteget hallott, illetve olvasott. Hiába a vágyálom, a barna bőr, érdemes az egészséget előtérbe helyezni és olyan önbarnító módszert választani, mellyel nem tesszük bőrünket kockára. Ekkor jön az uv mentes barnulás szóba!

Az önbarnítás, és a természetes barnulás folyamán is igen nagy szerephez jut a béta-karotin, mely elengedhetetlen a bőrszín kialakulásához. A béta-karotin nem más, mint az A-vitamin provitaminja, mely megannyi zöldség, és gyümölcs, például a sárgabarack, a sárgarépa, vagy épp a sütőtök jellegzetes színét adja. Azonban a béta-karotin nem egyetlen pozitív hatással rendelkezik! Több fronton segíti szervezetünk munkáját:

  • védi a bőrt a káros környezeti hatásokkal szemben,
  • antioxidáns, regeneráló hatása van,
  • lassítja az öregedési folyamatokat,
  • erősíti a szemet és a körmöket,
  • ragyogóvá varázsolja a hajat!

Ez bőséggel megtalálható a Beauty Sun Önbarnító tabletta összetevőiben, mely segíthet Önnek elérni a kívánt barnaságot.

Bizonyára Ön is ismer más barnulási lehetőségeket, de tisztában van a hátrányaikkal is: a napsütés télen nem elérhető, ráadásul veszélyes. A szolárium pedig szintén nem kockázatmentes, ráadásul időigényes és költséges is. Ha a krémes önbarnítókat és spray-ket nézzük, sokuk inkább narancssárga színt ad és halványodás helyett inkább foltokban tűnnek el a bőrfelszínről.

A természetes Beauty Sun Önbarnító tabletta nagy előnye, hogy természetes önbarnító összetevői révén egyenletes, egészséges bőrfelszínt hoznak létre, anélkül, hogy bármiféle káros mellékhatásnak kellene kitennünk magunkat az önbarnítás folyamán. Ugye jól hangzik?

Az uv mentes barnulás könnyedén elérhető, csupán erre a fantasztikus étrend kiegészítőre, a Beauty Sun Önbarnító tabletta erejére van hozzá szüksége.

Nem kell többé azon aggódnia, hogy a nyáron keservesen megszerzett barna színnek búcsút is mondhat, mire a tél beköszönt, hiszen kellő utánpótlás hiányában a bőr bizony visszafakul. A ragyogó szín innentől kezdve télen-nyáron, uv mentes barnulással az Öné lehet.

Próbálja ki a Beauty Sun Önbarnító tabletta hatékonyságát és élvezze ki az elismerő pillantásokat. Bőrszíne még a tél végén is olyan barna lehet, mintha minden hétvégét a trópusokon töltene, ráadásul káros mellékhatások nélkül!

Az alábbi linken megrendelhető a Beauty Sun Önbarnító tabletta, így mire kitavaszodik, Ön rég megszerzi a vágyott barnaságot:

http://landasin.unas.hu/spd/unas_378040/Onbarnito-tabletta#page_artdet_tabs


Ne várjon tovább, fedezze fel az uv mentes önbarnítás természetes lehetőségét az önbarnító hatású Beauty Sun tablettával!