Új jelszó kérése

Hírlevél

Termékajánló

landasin.unas.hu
06-70-618-6206
infovitx.hu

Elérhetőségünk

TOP termékek

Hírek

2014.07.17 10:25
Hihetetlen nyári akciók!

Hihetetlen nyári akciókkal várjuk kedves látogatóinkat, vásárlóinkat!

Egész évben tartó folyamatos akcióink mellett, most egyes termékeinket még kedvezőbb áron   vásárolhatják meg!


Kiemelt nyári akcióink a következők:

Pu-ehr Zöld tea kapszula: A Pu ehr zöld tea kapszula egy rendkívül hatékony fogyasztó, zsírégető, kalóriaégető kapszula, mely használatával nem csak a súlyfeleslegétől szabadulhat meg, hanem javíthat közérzetén, regenerálhatja, fiatalíthatja testét, valamint vitalizálhatja, óvhatja szervezete egészségét a kapszulába zárt zöld tea erejével! A Pu ehr zöld tea kapszula 100 %-ig természetes pu ehr tea port tartalmaz, mely mellékhatásokat nem okozhat. A Pu ehr zöld tea kapszula rendszeres szedésével már alig néhány hét után érezheti a változásokat! Napi 1-2db Zöld tea kapszulával tartósan, természetesen és jo-jo effektus nélkül szabadulhat meg a nem kívánt súlyoktól!

A Pu-ehr Zöld tea kapszulánk most 3400 Ft. helyett, mindössze 2400 Ft-ért lehet az Öné! A Pu-ehr Zöld tea kapszula az alábbi linkre kattintva megvásárolható:

http://landasin.unas.hu/spd/unas_977122/Pu-Erh-Tea-zold-tea-kapszula


Karcsúsító, zsírégető Ananász kapszula: A zsírégetők legújabb generációja, az Ananász kapszula  fogyasztásával Ön is természetes módon élvezheti a zsírbontás előnyeit! A zsírbontás, zsírégetés ereje az ananászban található bromelin enzimben rejlik, mely optimalizálja az emésztést, hatékonyan égeti el a zsírokat. A zsírbontás során az Ananász kapszulában található enzim a fehérjéket elemeire, aminosavakra bontja, melyek a felszívódás után szinte azonnal elégnek. A zsírsejt pedig az égetéskor több energiát használ fel, mint amennyi felszabadul, így fokozatosan egyre kisebb lesz.

A fokozatos zsírégetés hatására Ön is egyenletesen és szervezet kímélően érheti el a kívánt hatást! A zsírégető Ananász kapszulánk most hihetetlen nagy kiszerelésben kapható, rendkívül kedvező áron.


A 100 darabos, majdnem 2 hónapra elegendő mennyiséget, most 5990 Ft. helyett mindössze 4990 Ft-ért vásárolhatja meg a készlet erejéig! A karcsúsító, zsírégető Ananász kapszula az alábbi linkre kattintva megvásárolható:

http://landasin.unas.hu/spd/unas_801899/Karcsusito-ananasz-kapszulaEmésztés serkentő Fahéj kapszula: A népgyógyászatban a fahéjat elsősorban az emésztési zavarok kezelése érdekében használták és használják még a mai napig is. A fahéj segíti az emésztést, ezért enyhíti az emésztési zavarokat, a kólikát, a hányingert és a bélszelek túlzott távozását. A fahéj fertőtlenítő hatóanyagokat tartalmaz, ezért alkalmas a gyomor-bél csatorna fertőzései ellen is. Süteményekhez, tortákhoz nem csak íze miatt érdemes használni, hanem azért is, mert segít megemészteni a zsírokat. A fahéj hatása mézzel kiegészülve csökkentheti a gyomorfekély kialakulását is.

Az emésztés serkentő Fahéj kapszulánk most 3700 Ft. helyett, mindössze 2700 Ft-ért lehet az Öné! Az emésztés serkentő Fahéj kapszula az alábbi linkre kattintva megvásárolható!

http://landasin.unas.hu/Emesztes-serkento-Fahej-kapszula

 

További akcióink az alábbi linkre kattinva olvashatók!

http://landasin.unas.hu/shop_artspec.php?artspec=1