Új jelszó kérése

Hírlevél

Termékajánló

landasin.unas.hu
06-70-618-6206
infovitx.hu

Elérhetőségünk

TOP termékek

Hírek

2013.09.26
Mellnagyobbítás a gyógynövények erejével


Szeretne Ön is nagyobb és feszesebb mellekkel büszkélkedni? Szeretné ezt természetes úton, műtéti beavatkozások nélkül elérni? Nos, mi tudjuk a tökéletes megoldást!


Ma már a természet mindenre nyújt megoldást! Legyen szó akár vérnoymáscsökkentés, fogyás, változókor, szívproblémák, potenciazavar és stb. Természetesen a hölgyeknek is van megoldás a természet erejével, ha szeretnék melleik méretét megnövelni. Ma már egyre jobban elterjedtek világszerte a gyógynövény alapú mellnövelő, mellnagyobbító termékek, mellyel tartósan és természetesen érhető el a mellnövelés és mellnagyobbítás!Mellnövelés, mellnagyobbítás a gyógynövények erejével


A gyógynövények gyógyító hatása már ősidők óta ismert. Ősi kultúrákban elsősorban gyógynövényekkel gyógyítottak, melyet a modern tudomány kutatásaival igazolt. Vannak vadon termő és termesztett gyógynövények. A gyógynövények hatásai ma már széles körben felhasználtak mind az egészség és mind a szépségápolás területén.

A mellnövelés, mellnagyobbítás ma már senkinek sem lehetetlen! A mellnövelés, mellnagyobbítás ma már nem csak plasztikai sebészek által lehetséges, hisz a természet erre a problémára is megoldást talált! Ma már világszerte rengeteg olyan cég van, aki gyógynövények kivonatából készít természetes mellnövelő termékeket. A gyógynövények belsőleg, természetes úton segítik elő a mellnagyobbítást, a mell növekedésének folyamatát!


Miért hatásosak a gyógynövények a mellnövelés, mellnagyobbítás területén?


A természetes anyagok közül - elvileg - az ösztrogénszerű hatást kifejtő vegyületeknek mellnövelő hatása lehet. Két ilyen vegyületcsoportot ismerünk: ezek egyikét növények, a másikat gombák termelik. A növényi eredetű ösztrogénszerű hatással rendelkező anyagok az ún. fitoösztrogének. Bár ezek kémiailag sokfélék lehetnek, közös jellegzetességük, hogy az emberi szervezetben  termelt hormonokéhoz hasonló - de annál sokkal gyengébb - hatást fejtenek ki. Sok növény tartalmaz fitoösztogéneket, ezek egy része táplálék- (pl. szója), más része gyógy- (pl. komló, jamsz gyökér, görögszéna mag,) vagy takarmánynövény (pl. lóhere). A  fitoösztrogén-tartalmú tápláléknövényeket az egészséges élelmiszerek közé sorolják, a gyógyászatban, hormonhiányos állapotokban (nők esetén a menstruáció megszűnése után) tartják hasznosnak.
Webshopunkban található mellnövelő termékeink is tartalmazzák ezen és még jó néhány fontos gyógynövényeket, melyek segítenek a mell természetes növekedésének. A gyógynövény kivonatokat tartalmazó kapszulák, tabletták használatával biztonságosan, műtéti kockázatok nélkül érheti el bárki a tökéletes mellet!

Senkinek sem álom többé a szép, dekoratív, nagy mell! A mellnövelő termékek használata biztonságos, nem okozhatnak mellékhatásokat! A mellnövelő termékek használata kúraszerűen ajánlott. Az eredmény a rendszeres szedéssel már néhány hét után látható és érezhető. A gyógynövények csodálatos erejével a mellek egyre feszesebbé, teltebbé és szebbé változnak. Legyen szó kis vagy megereszkedett mellről, a gyógynövények gyönyörű kebleket varázsolhatnak bárkinek!


Mellnövelő termékeinkről bővebb információ az alábbi linkre kattintva található:

http://landasin.unas.hu/spl/935861/Mellnagyobbitas-mellnoveles