Új jelszó kérése

Hírlevél

Termékajánló

landasin.unas.hu
06-70-618-6206
infovitx.hu

Elérhetőségünk

TOP termékek

Termék részletekPheroMen férfi feromon parfüm

PheroMen férfi feromon parfüm
3 378 Ft + ÁFA (4 290 Ft)


PheroMen férfi feromon parfüm - csábítás, szex egyetlen fújással. Ön is szeretné mindezt? Nos, itt a lehetőség, hogy megismerje az egyedi illattal és dizájnal rendelkező férfi feromon parfümünket, mellyel garantált hatásokat érhet el a csábítás, hódítás területén! Ha szeretne Ön is szexuálisan vonzó és magabiztos lenni még a legjobb nők szemében is, akkor ne habozzon tovább! Próbálja ki a PheroMen férfi feromon parfümünket és élvezze a vele elért hatásokat!

 • Csábítson egyszerűen és magabiztosan! A PheroMen férfi feromon parfümmel Ön is garantált sikereket érhet el a csajozás területén!


  Hallott már a pheromone afrodiziákumok ősi titkáról? Szeretne Ön is egy fújással szexuálisan vonzó és magabiztos lenni még a legjobb nők szemében is? Nos, ne habozzon tovább! Ismerje meg Ön is a PheroMen férfi feromon parfüm csodálatos vágykeltő erejét, és érjen el vele garantált sikereket a csábítás, szerelem, szex területén. A PheromMen férfi feromon parfüm exluzív, egyedi illatával még vonzóbb lehet a nők szemében!

  Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget! Éljen a pheromone afrodiziákumok vágykeltő hatásával és szerezzen meg bárkit, akit csak akar!


  Pheromone: a láthatatlan hódító erő!


  A természetes pheromone egy erotikus csalogatóanyag, amit az állatok és az emberek a VNO szerven keresztül tapasztalnak, mely az orrban található.

  A pheromone tudat alatt befolyásolja az ellenkező nem viselkedését, segíti a párválasztás folyamatát. Ez az egyedi illatanyag szexuálisan vonzóbbá tesz számukra, olyan hatása van, mint a legjobb afrodiziákumoknak.

  A pheromone illatanyag az emberi szervezetben alapvetően megtalálható, de a ruházat és a tisztálkodás elfojthatja ezeket az illatanyagokat, így csak az afrodiziákumok mesterséges pótlásával érhető el a maximális csábító hatás.

  Fedezze fel a PheroMen férfi feromon parfümben található koncentrált feromonok erejét, mellyel könnyedén fellendítheti szexuális életét!


  Pheromone-os afrodiziákumokkal az izgalmasabb szexuális élményekért!


  A PheroMen férfi feromon parfüm tiszta, szintetikus emberi pheromone tartalmával hozzájárulhat a csábítás sikeréhez. A PheromMen férfi feromon parfümben található afrodiziákumok, pheromone molekulák tudat alatt ellenállhatatlan vágyat kelthetnek a nőkben, így Ön könnyedén és bátrabban hódíthat, sőt hihetetlen magabiztosságra tehet szert akár egy fújással!

  A PheroMen férfi feromon parfüm nem csak magas pheromone tartalmával, hanem férfiasan csábító illatával is biztosíthatja az Ön sikereit!

  Birtokolja az afrodiziákumok láthatatlan erejét koncentrált pheromone formájában, próbálja ki a PheroMen férfi feromon parfümöt!


  PheroMen férfi feromon parfüm: a csábítás fegyvere!


  A PheroMen férfi feromon parfüm használatával fantasztikus sikereket érhet el a munkában és a magánéletben is egyaránt!


  A PheroMen férfi feromon parfüm használatával:

  • felszabadultabban ismerkedhet másokkal!
  • könnyebben keveredhet laza flörtökbe a pheromone-ban lévő afrodiziákumok hatására!
  • jelenlegi kapcsolata is izgalmasabbá válhat!
  • megnőhet Ön iránt az általános érdeklődés!
  • intenzívebb lehet szexuális élete!
  • pozitívabb, barátságosabb kisugárzása lehet!


  Használja ki az afrodiziákumoknak köszönhető fokozott magabiztosságot, élvezze a PheroMen férfi feromon parfüm hatását!

  PheroMen férfi feromon parfüm: pheromone férfias formában!


  A PheroMen férfi feromon parfüm most egy kimondottan formás, férfi felsőtest alakú üvegcsében lehet az Öné. Designos kialakítása révén akár díszként is megállja a helyét, de kis kiszerelése miatt akárhova magával is viheti. Akár ajándéknak veszi vagy magát szeretné meglepni az afrodiziákumok erejével nem érheti csalódás.  Élvezze az afrodiziákumok erejét egy formás üvegcsébe zárva! A PheroMen férfi feromon parfüm megkönnyítheti a csábítás folyamatát és intenzívebbé varázsolhatja szexuális élményeit is! Rendelje meg most!
  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Alkalmazás: a fül környékére jutatott 1-2 pheromone cseppel már elérheti a kívánt hatást!

  Tartalom: PheroMen férfi feromon parfümünk kapható 15 és 100 ml-is kiszerelésben is!

 • Átlagos értékelés
  1
  Varga Sándor
  2013.12.27 19:52
  Sziasztok! Én a hétvégén kipróbáltam egy buli alkalmával a PheroMen férfi feromon parfümöt. Nekem nagyon bevált. Az illata nagyon tuti és a csajok is valahogy most jobban felfigyeltek rám.