Új jelszó kérése

Hírlevél

Termékajánló

landasin.unas.hu
06-70-618-6206
infovitx.hu

Elérhetőségünk

TOP termékek

Termék részletekOnyx férfi feromon parfüm 100 ml.

Onyx férfi feromon parfüm 100 ml.
5 866 Ft + ÁFA (7 450 Ft)

Szeretné, ha minden hölgy az Ön társaságát keresné? Ha még a legjobb nők is szexuálisan vonzónak tartanák? Az Onyx férfi feromon parfüm segíthet Önnek! Szeretne mindig férfiasan, magabiztosan csábítani, helyt állni minden élet helyzetben? Tudta, hogy az afrodiziákumok, pheromone molekulák segíthetnek Önnek sikereket elérni az élet bármely területén?

 • Szeretné, ha minden hölgy az Ön társaságát keresné? Ha még a legjobb nők is szexuálisan vonzónak tartanák? Az Onyx férfi feromon parfüm segíthet Önnek!

  Szeretne mindig férfiasan, magabiztosan csábítani, helyt állni minden élet helyzetben? Tudta, hogy az afrodiziákumok, pheromone molekulák segíthetnek Önnek sikereket elérni az élet bármely területén?

  Ismerje meg az Onyx férfi feromon parfümöt, mely magában hordozza az afrodiziákumok ősi titkát, a pheromone hatóanyagot!


  Pheromone: a láthatatlan hódító erő!

  A természetes pheromone egy erotikus csalogatóanyag, amit az állatok és az emberek a VNO szerven keresztül tapasztalnak, mely az orrban található.

  A pheromone tudat alatt befolyásolja az ellenkező nem viselkedését, segíti a párválasztás folyamatát. Ez az egyedi illatanyag szexuálisan vonzóbbá tesz számukra, olyan hatása van, mint a legjobb afrodiziákumoknak.

  A pheromone illatanyag az emberi szervezetben alapvetően megtalálható, de a ruházat és a tisztálkodás elfojthatja ezeket az illatanyagokat, így csak az afrodiziákumok mesterséges pótlásával érhető el a maximális csábító hatás.

  Fedezze fel az Onyx férfi feromon parfümben található koncentrált feromonok erejét, mellyel könnyedén fellendítheti szexuális életét!


  Pheromone-os afrodiziákumokkal az izgalmasabb szexuális élményekért!

  Az Onyx férfi feromon parfüm tiszta, szintetikus emberi pheromone tartalmával hozzájárulhat a csábítás sikeréhez. Az Onyx férfi feromon parfümben található afrodiziákumok, pheromone molekulák tudat alatt ellenállhatatlan vágyat kelthetnek a nőkben, így Ön könnyedén és bátrabban hódíthat, sőt hihetetlen magabiztosságra tehet szert akár egy fújással! Az Onyx férfi feromon parfüm nem csak magas pheromone tartalmával, hanem férfiasan csábító illatával is biztosíthatja az Ön sikereit!

  Birtokolja az afrodiziákumok láthatatlan erejét koncentrált pheromone formájában, próbálja ki az Onyx férfi feromon parfümöt!


  Onyx férfi feromon parfüm: a csábítás fegyvere!

  Az Onyx férfi feromon parfüm használatával fantasztikus sikereket érhet el a munkában és a magánéletben is egyaránt!

  Az Onyx férfi feromon parfüm használatával:

  • felszabadultabban ismerkedhet másokkal!
  • könnyebben keveredhet laza flörtökbe a pheromone-ban lévő afrodiziákumok hatására!
  • jelenlegi kapcsolata is izgalmasabbá válhat!
  • megnőhet Ön iránt az általános érdeklődés!
  • intenzívebb lehet szexuális élete!
  • pozitívabb, barátságosabb kisugárzása lehet!


  Használja ki az afrodiziákumoknak köszönhető fokozott magabiztosságot, élvezze az Onyx férfi feromon parfüm hatását! Designos kialakítása révén akár díszként is megállja a helyét, de kis kiszerelése miatt akárhova magával is viheti. Akár ajándéknak veszi vagy magát szeretné meglepni az afrodiziákumok erejével nem érheti csalódás.   Élvezze az afrodiziákumok erejét egy formás üvegcsébe zárva! Az Onyx  férfi feromon parfüm megkönnyítheti a csábítás folyamatát és intenzívebbé varázsolhatja szexuális élményeit is! Rendelje meg most!
  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Alkalmazás: a fül környékére jutatott 1-2 pheromone cseppel már elérheti a kívánt hatást!

  Tartalom: 1 üveg tartalma 100 ml. szintetikus emberi feromon.

 • Átlagos értékelés
  3
  Ottó
  2015.07.02 11:21
  Gyakran járok buliba, de zavart, ha nem értem el olyan sikereket a lányok körében, ahogy akartam. A CoolMaan férfi feromon parfüm hatásával ma már nincs problémám ezen a területen.
  2
  Éva
  2015.07.02 11:15
  Szerettem volna feldobni a kapcsolatunkat egy pheromone parfümmel, ezért választottam a CoolMaan-t. Nagyon jól bevált, csak ajánlani tudom!
  1
  Károly
  2015.07.02 11:14
  A páromat teljesen levettem a lábáról a CoolMaan férfi feromon parfümmel, és az illata is nagyon jó!